20. juni 2024

Om Veterancafe’en

Veterancafeen i Vordingborg har hjemsted på KFUM Soldaterhjem, Vestervej 3, 4760 Vordingborg. Telefon 24 41 37 77.

Veterancafeen i Vordingborg er en privat forening med en bestyrelse, der varetager udviklingen af Veterancafeen i Vordingborg. Driften af cafeen varetages af personalet i KFUM soldaterhjem.

Veterancafeen i Vordingborg er et værested for danske veteraner, der har deltaget i internationale missioner fra 1948 til i dag. Cafeen er endvidere værested for pårørende til veteraner.

Hensigten med veterancafeen er, at veteraner og pårørende kan mødes i et uforpligtende miljø og her finde fællesskab med andre veteraner og pårørende.

Her skal man kunne tale med andre, der forstår og har oplevet ting, som de ikke kan dele med andre, der ikke har været i mission.

I Veterancafeen i Vordingborg vil der blive arrangeret både grillaftener og foredrag. Veterancafeen i Vordingborg vil også arrangere udflugter enten for veteraner med eller uden familier til en af regionens talløse udflugtsmål. Det kunne være Albuen ved Nakskov, Gedser Odde, Møns Klint eller Feddet ved Præstø, mulighederne er uendelige.

Det er ambitionen at nå ud til alle veteraner i Sydsjælland, på Lolland og Falster og give dem et frirum i selskab med andre ligesindede.