20. juni 2024

Kim Kristensens foredrag

Torsdag den 16. november var Veteran Café Vordingborg vært ved et foredrag ved ceremonimester, kammerherre oberst Kim Kristensen. Det blev et spændende foredrag for de cirka 60 fremmødte gæster.

Der blev talt om træning og føring fra front, betydningen af at man kender sine overordnedes planer og hensigter, så tab af førere ikke standser enhedens mulighed for at angribe igen. At man skal elske sine soldater, og man som leder uanset antallet af eksperter og rådgivere skal træffe svære beslutninger, man skal kunne leve med resten af livet. At man som leder er et menneske af kød og blod og først og fremmest skal være sig selv – alt andet krakelerer meget hurtigt. Også vigtigheden af et godt bagland og at der også skal være en, der passer på chefen, blev formidlet, så ingen var i tvivl om, at alle har brug for en ”Per”.

Stående bifald talte et tydeligt sprog om et spændende og lærerigt foredrag og efter foredraget blev der udloddet 3 eksemplarer af Kim bog – Følg mig.