23. maj 2024

Amalie Ehmsen – sidste dag som “kuffemutter”

Onsdag den 13. juni er sidste arbejdsdag for Amalie, som soldaterhjemsleder på KFUM Soldaterhjem på Vestervej i Vordingborg. På fredag den 15. rejser Amalie.

Tekst og fotos: Niels Brandt

Det er uddannelse, der denne gang trækker i Amalie. Hun har allerede en bachelor i Kommunikation og performancedesign. Nu vil hun have en kandidatgrad oveni, så hun kan kalde sig Cand. Kom.

Studiet begynder i september og varer i to år. For at få pengene til at slå til har hun taget et studiejob ved Soldatermissionen. Her skal hun blandt andet være redaktør for bladet Soldatervennerne og skaffe tekst og billeder til gode artikler. Samtidig skal hun være kontaktperson for volontørerne ved soldatermissionen.

Når Amalie kan kalde sig cand.Kom. trækker udlandet. Det kunne meget vel være dialogarbejde i Libanon igen. Et land hun kender godt fra sit tidligere virke ved den uafhængige organisation Forum for Development, Culture and Dialogue (FDCD).

Amalies sidste arbejdsdag blev ved Veterancaféens ugentlige fællesspisning, der som sædvanlig var rigtig godt besøgt. I denne uge bestod menuen af grillmad.

Veteran Café Vordingborg ønsker Amalie al mulig held og lykke i fremtiden. Det har været en stor fornøjelse at have hende ved rorpinden i Kuffen, og hun har skabt rigtig gode rammer for Veteran Café Vordingborg.