20. juni 2024

SSOP-camp for børn og unge fra veteranfamilier 5. – 9. august 2019

Hvem kan deltage
Med støtte fra sponsorer afholder SSOP igen i år i samarbejde med bl.a. Familienetværket en lærerig og supersjov camp for børn og unge fra veteranfamilier. Den foregår i skolesommerferien i uge 32, 5. – 9. august 2019.
Invitation i printvenlig udgave.

Du har chancen for at deltage.

Det eneste krav er, at du er mellem 11-19 år og er barn af eller søskende til en veteran.

Campen er både for børn og unge, der har masser af overskud i hverdagen og vil have redskaber til at f.eks. tage lederskab, og for børn og unge, der oplever udfordringer i livet/skolen, har svært ved at få nye venner eller er bange for at sige noget i klassen.

På campen vil der være masser af spændende aktiviteter – både udendørs og indendørs – hvor I løser udfordringer i mindre og større grupper. På campen arbejder vi bl.a. med selvværd, samarbejde og kommunikation. Alle aktiviteter foregår i trygge og sikre rammer. Det eneste, vi forventer er, at du møder op med dit gode humør og har lyst til en sjov og anderledes camp.

Glæd dig! Det bliver en fantastisk sjov uge.

Praktiske informationer
Deltagelse, dvs. indkvartering og forplejning, er gratis, idet SSOP og en række sponsorer betaler alle udgifter til campen.

Tidspunkt
Campen afholdes mandag d. 5. august – fredag d. 9. august 2018. Fredag eftermiddag afholder vi forældre workshop for forældrene kl. 14.00. Herefter er der afslutning på ugen, hvor alle deltagere modtager et diplom.

Sted og transport
Campen finder sted på Svendborg Medie- og Sportsefterskole ved Rantzausminde nær Svendborg. SSOP arrangerer transport til og fra Svendborg Station. Er der behov, kan man i forbindelse med tilmeldingen søge SSOP om dækning af eventuelle transportomkostninger.

Tilmelding
Tilmeldingsblanket findes på www.ssop.dk. Tilmeldingen sendes pr. mail til stotte@ssop.dk eller med brev til SSOP, att. Michael Skov, Damstien 6B, 2720 Vanløse. Sammen med tilmelding skal der vedlægges en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage. Pga. stigende interesse for vores camp forbeholder vi os ret til at prioritere tilmeldingerne således, at der er en rimelig aldersmæssig fordeling af deltagerne.

Spørgsmål
Har du eller dine forældre spørgsmål inden tilmelding, er I velkomne til at sende dem til ovenstående mailadresse, hvorefter vi vil svare hurtigst muligt. Vil du have et indtryk af, hvordan det er at deltage, kan du også gå ind på www.ssop.dk, hvor der bl.a. ligger tv-klip fra TV2

A3 Sommercamp 2019

A5 Brochurer om støtte til børn af veteraner