20. juni 2024

Dannebrog fylder 800 år

Danmarks-Samfundet er klar med adskillige spændende ting på computer- og mobilfronten. Det er derfor tid til at fortælle om hvad der er lavet og hvordan det bruges.

Kilde: Danmarks-Samfundet
Foto: kaptajn Niels Brandt, presseofficer

Dannebrogs 800 års jubilæum bliver nemlig også fejret i den digitale verden hvor vi synliggør jubilæet med konkurrencer, quiz’er, SMS-ikoner og meget andet. Man kan stadig finde det forkromede formelle overblik af arrangementer og nyheder, men der er så sandeligt også noget i den kulørte ende.

Normalt skriver vi ikke ud til jer medlemmer på denne her måde, men det heller ikke normalt at have en fødselar der fylder 800 år.

De nye indspark i vores Digitale Univers er:
En hjemmeside, der samler trådene for arrangementer, nyheder og meget andet. Det foregår på www.dannebrog800.dk
En app, der giver mulighed for at quiz’ze og deltage i konkurrencer og lodtrækninger. Det foregår på mobiltelefoner og tablets/iPads og kan findes i App Store og Google Play som ”dannebrog 800”.

En Facebook-side, der formidler budskabet som det kun kan gøres på denne platform. Søg efter ”dannebrog 800” på Facebook.

Facebook ”frames”, der kan Facebook’ficere dit profilbillede.Klik på dit profilbillede og søg efter ”dannebrog”.

Stickers, der gør det muligt at sende Dannebrogsikoner i SMS’er. De findes også i App Store og på Google Play hvis man søger efter ”dannebrog 800”.

Hvis du vil vide mere kan du læse videre her eller på www.dannebrog800.dk