23. maj 2024

Bådtur ved Møns klint med frokost og strandtur

Lørdag den 31. august inviterer Veteran Café Vordingborg veteraner med pårørende til en helt speciel tur til Klintholm Havn på Møn. Arrangementet er financieret komplet af et tilskud fra Vordingborg Kommune.

Tekst: Niels Brandt
Fotos: Sejlkutteren discovery

Det er Jacob Lind, der har sammensat programmet, som bringer de heldige deltagere på en guidet tur rundt i Klintholm Havn. Rundtuen afrundes med et besøg på den hyggelige Pier to Heaven, hvor man kan nyde frisktappet lokalt øl, en cocktail eller longdrink eller smage på en vores unikke spirituosa i det autentiske miljø af den traditionsrige fiskerihavn.

Derefter byder programmet på en sejltur med Sejlkutteren Discovery helt ud til Møns Klint, hvor man kan nyde klintens fantastiske formationer. Trygt retur i Klintholm Havn bydes på frokost på Restaurant Klintholm.

Det officielle og sponsorerede program afsluttes efter frokosten.

Derefter er der mulighed for – på egen hånd og regning – for endnu et besøg på Pier to Heaven eller en badetur fra Klintholms vidunderlige strand. For de særligt interesserede kan man tilmelde sig en dykketur med iltflaske.

Plan B
I tilfælde af dårligt vejr, så vil turen blive gennemført som en guidet tur på Geocenter Møns Klint med frokost.

Program
Programmet i detaljer kan du læse her…

Tilmelding
Tilmelding til næstformand Per Hinrichsen på tlf.: 21 42 52 94 eller på e-mail: per_hinrichsen@hotmail.com efter først til mølle princippet. 25 kan deltage i programmet, dog er der kun plads til 20 på Sejlkutteren Discovery.