24. juli 2024

Klintholm Havn, rundvisning, kaffe, sejltur til Klinten, frokost og eftermiddagsdrink

Vejret var strålende. Skyfri himmel, temperatur over 25 grader og en mild brise fra sydøst. Det kunne ikke være bedre rammer for en tur med veteraner fra Veteran Café Vordingborg.

Det var et helt specielt arrangement, der var finansieret af Vordingborg Kommune og planlagt af veteranen Jacob Lind.

Kort efter ankomsten til Klintholm Havn blev ordet overdraget til guiden Elo Mortensen, som har arbejdet fra Klintholm Havn som garnfisker. Det var en spændende og interessant rundvisning fyldt med anekdoter.

Anekdoterne blev skyllet med kaffe og kage sponsoreret af Klintholm Marina Park.

Sejlkutteren Discovery lå klar ved sin kajplads og kaptajnen Bjarne Larsen, der er født og opvokset i Klintholm Havn, gav veteranerne en uforglemmelig tur ud forbi Storeklint og de magiske hvælvende kridtformationer.

Retur igen i Klintholm Havn i god behold og mange indtryk rigere blev der spist frokost på Restaurant Klintholm. En mangfoldig fiskemenu, der blandt andet bestod af sild i et utal af forskellige marinader – hindbær, gin, sennep, chili, karry – alt det andet og naturligvis helt almindelige marinerede sild. Se hele menukortet her…

Arrangementet blev rundet af ved Pier to Heaven, hvor man kunne lade maden fordøje optimalt af en passende drink i eftermiddagsolen.

Tusind tak til Vordingborg Kommune for en helt igennem forrygende oplevelse for vores veteraner.

Tak også til Elo Mortensen, Klintholm Marina Park, Sejlkutteren Discovery ved Bjarne Larsen, Restaurant Klintholm og Pier to Heaven.