20. juni 2024

SSOP-camp for børn og unge fra veteranfamilier

Sommercamp’en finder sted den 27– 31. juli 2020 på Svendborg Medie- og Sportsefterskole ved Rantzausminde nær Svendborg.

Kilde: SSOP.dk

Hvem kan deltage
Med støtte fra sponsorer afholder SSOP igen i 2020 i samarbejde med Familienetværket sommercamp for børn fra veteranfamilier. Camp’en foregår i skolesommerferien i uge 31 fra 27.731. juli 2020. 

Spred budskabet
Print vedhæftede flyer og giv den til venner og bekendte, som du mener kunne have glæde af at deltage.

Du har chancen for at deltage
Det eneste krav er, at du er mellem 11-17 år og barn af eller søskende til en veteran. Campen er både for børn og unge, der har masser af overskud i hverdagen og vil have redskaber til f.eks. at tage lederskab, og for børn og unge, der oplever udfordringer i livet/skolen, har svært ved at få nye venner eller er bange for at sige noget i klassen.

På camp’en vil der være masser af spændende aktiviteter – både udendørs og indendørs – hvor I løser udfordringer i mindre og større grupper. 

På camp’en arbejder vi bl.a. med selvværd, samarbejde og kommunikation. Alle aktiviteter foregår i trygge og sikre rammer. Det eneste, vi forventer er, at du møder op med dit gode humør, og har lyst til en sjov og anderledes camp. Glæd dig! Det bliver en fantastisk sjov uge. 

Praktiske informationer
Deltagelse, dvs. indkvartering og forplejning, er gratis, idet SSOP og en række sponsorer betaler alle udgifter til camp’en. 

Tidspunkt
Camp’en afholdes mandag 27. – fredag 31. juli 2020. Fredag eftermiddag afholder vi en workshop for forældrene kl. 14.00. Herefter er der afslutning på ugen, hvor alle deltagere modtager et diplom.

Sted og transport
Camp’en finder sted på Svendborg Medie- og Sportsefterskole ved Rantzausminde nær Svendborg. SSOP arrangerer transport til og fra Svendborg Station såfremt deltagerne ikke bliver transporteret til camp’en. Er der behov, kan man i forbindelse med tilmeldingen søge SSOP om dækning af eventuelle transportomkostninger. 

Tilmelding
Tilmeldingsblanket findes på www.ssop.dk.

Tilmeldingen sendes pr. mail til stotte@ssop.dk eller med brev til SSOP, att. Michael Skov, Damstien 6B, 2720 Vanløse.

Sammen med tilmelding skal der vedlægges en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at deltage. Pga. stor interesse for vores camp forbeholder vi os ret til at prioritere tilmeldingerne således, at der er en rimelig aldersmæssig fordeling af deltagerne.  

Har du eller dine forældre spørgsmål inden tilmelding, er I velkomne til at sende dem til ovenstående mailadresse, hvorefter vi vil svare hurtigst muligt.

Vil du have et indtryk af, hvordan det er at deltage, kan du også gå ind på www.ssop.dk, hvor der bl.a. ligger tv-klip fra TV2.