23. februar 2024

Dødsfald – opdateret

Flemming Iversen bliver bisat fredag den 5. marts kl. 1300 i Vordingborg Kirke.

Der ønskes ingen blomster , men i stedet  kan beløb doneres til Veterancafe Vordingborg på Reg.nr.6140  konto nr.4226005.  

Det er med stor sorg, at Veteran Café Vordingborg søndag morgen fik beskeden om, at vores gode veterankollega Flemming Iversen, i daglig tale kaldet Iver, er afgået ved døden søndag nat mellem kl. 02 og 03.

Iver var med i etableringen af Veteran Café Vordingborg helt fra starten. Her var han en trofast gæst i cafeen, og et stort aktiv som frivillig, hvor han hjalp med arrangementer og foredrag. Samtidig var han god til at både lytte og tale med udfordrede veteraner. Derfor var Iver også aktiv i socialudvalget i veteranstøtten.

Vores tanker går også til Kivin – du er altid velkommen i cafeen.

Vi vil savne dig Iver. Æret være dit minde.

Henning Østergaard Nielsen
Formand Veterancafe Vordingborg