24. juli 2024

Onsdagsspisning i Kuffen

Helge Randsbæk og Gurli Støttrup er lederpar på KFUM Soldaterhjem i Vordingborg. De glæder sig til et lige så godt fremmøde om onsdagen, som der var i foråret.

Onsdag den 10. august begynder onsdagsspisningen i Kuffen på Vestervej 3 i Vordingborg. Fra klokken 17.30 og frem til 18.45 kan man købe dagens ret. På onsdag er det stegt flæsk med persillesovs. Pris 49,-. Alle kan deltage – veteraner både indenfor og udenfor forsvaret, pårørende og tjenstgørende.

Der bliver serveret en god dansk ret hver onsdag fra klokken halv seks. Der spises i den store spisesal, hvor der er plads til cirka 35. Tilmeldingen sker med sms på mobil 24 41 37 77 senest om tirsdagen klokken 18.00 af hensyn til indkøb af madvarer. Det er Gurli Støttrup, der står for indkøb og madlavningen, men hun er til at tale med.
Spisesalen
– Vi kan godt have flere end 35, men de må så bare spise lidt senere. Nogle er måske en halv time om at spise, og så bliver der jo nogle ledige pladser. Hvis man ringer i forvejen, kan vi sikkert sagtens finde ud af noget, fortæller Gurli.

Det er gode danske retter, der er på madplanen. Hver onsdag bliver der serveret en ny ret. Indtil nu har Gurli lavet lasagne, frikadeller, bøf med løg, karbonader/krebinetter, stegt flæsk med persille sovs, boller i karry og forloren hare.

Normalprisen for aftensmad ved onsdagsspisningen er 49,-. Der kan blive tale om ekstrabetaling ved opfyldning. Husk at bestille plads til onsdag den 10. august med sms på 24 41 37 77.

Velbekomme.