16. april 2024

Gratis veteran-grill

Vælg mellem ¼ kylling eller kotelet – pølser, kartoffel, pasta og grøn salat får du oveni. Det er helt gratis. Samtidig kan du møde de andre veteraner og få en hyggelig aften.

Torsdag den 22. september klokken 18.00 – 21.00 er der ”Veteran-grill” i Veteran Café Vordingborg. Arrangementet er for veteraner og pårørende og er sponsoreret i fuldt omfang af Danmarks Veteraner. Der bliver sat vand på bordene. Er der behov for mere, kan man købe det for egen regning.

img_1768

Grill-selv arrangement
Når du tilmelder dig, skal du fortælle om du vil have en ¼ kylling eller kotelet. På den måde er du med til at reducere madspildet. Den ¼ kylling bliver forhåndstilberedt og koteletterne bliver marineret på forhånd, så de er klar til, at du selv kan give dem det sidste pift på grillen.

Tilmelding er nødvendig
g skal ske på mail vordingborg@kfums-soldaterhjem.dk eller på mobiol. 24 41 37 77 senest tirsdag den 20. september. Ved tilmelding skal du anføre, om du vil have kotelet eller kylling. Tilmelding sker efter ”først til mølle princippet”. Der er plads til 30 personer.

Menu
Marineret kotelet
¼ kylling
Pølser
Brød/Flûte
Kartoffelsalat
Pastasalat
Grøn salat

 

På glædeligt gensyn

Gurli og Helge
KFUMs Soldaterhjem
Vestervej 3
4760 Vordingborg
vordingborg@kfums-soldaterhjem.dk