20. juni 2024

Lions støtter Veteranarbejdet

Lionsklubberne i zonen nord for Storstrømmen donerede et stort beløb til en fælles aktivitet for veterancaféerne i regionen.

Tekst og fotos: Niels Sawman Brandt

Den 4. december 2019 aflagde Lions zone Nordenstrøms et besøg hos Veteran Café Vordingborg med en check på DKK 26.000,-. Zoneformand, Jens Nielsen, havde tidligere på året været i dialog med Veteran Café Vordingborgs næstformand, Per Lorenz Hinrichsen, om et særligt projekt til gavn og glæde for veteraner og pårørende.

Vi havde et rigtig godt og produktivt møde med Per, som fortalte om projektet med et særdeles velfunderet budget. Det skal være en fælles fisketur ud for Korsør, hvor veteranerne kan få nogle rigtig gode timer og oplevelser sammen med deres pårørende og børn ude på Storebælt, uddybede Jens Nielsen.

Formanden for Veteran Café Vordingborg, Henning Østergaard Nielsen, håber, at der bliver rigtig stor tilslutning til arrangementet og vil udbrede invitationen til veterancafeerne i Slagelse, Næstved og Guldborgsund.

Der er plads op til 40 gæster på fiskekutteren, så det kan faktisk godt være, at vi må indføre ”først til mølle” princip ved tilmelding. Turen kommer til at vare cirka seks timer, hvor man kan fange torsk, fladfisk, laks, ørred og hornfisk lidt efter sæsonen, forklarer Henning Østergaard Nielsen.

Per Lorenz Hinrichsen vil nu gå i gang med at planlægge turen og træffe de nødvendige aftaler med fiskekutteren samt fælles transport til Korsør. Lige så snart programmet er klar vil der blive sendt invitation ud til de respektive veterancafeer.