20. juni 2024

Vellykket fisketur fra Langø

Lørdag den 22. oktober arrangerede Veteran Café Vordingborg en fisketur fra Langø ved Nakskov med den over 100 år gamle ombyggede slæbebåd M/S Drost med Michael som skipper.

Vi var syv veteraner og pårørende, der deltog i turen. Efter sejlads ud gennem Nakskov fjord i diset, men stille vejr, nåede vi Langelandsbæltet, hvor vi fiskede efter fladfisk.

Skipper kendte de gode steder og det lykkedes alle deltagere at fange rigeligt med fladfisk. Der var dog adskillige fladfisk, der måtte genudsættes, da de var for små.

Efter en god frokost blev der holdt mindetale over FS, der arrangerede den sidste fisketur den 01. maj med selvsamme fiskekutter. Herefter satte Poul-Erik en blomsterbuket i havet og vi holdt et minuts stilhed til minde om en stærkt savnet kollega. Ære være hans minde.

Turen gik herefter tilbage til Langø, hvor Michael viste deltagerne hvorledes man lettest ordnede fladfisk. De mange indfangede fladfisk blev herefter ordnet af deltagerne, så de var klar til at komme på panden eller fryse ned ved hjemkomst.

Det var en rigtig god og vellykket tur, og det bliver næppe sidste gang, at vi tager med M/S Drost på fisketur.