16. april 2024

Veterancaféen lukket den 24. maj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdag den 24. maj har Veteran Café Vordingborg lukket.

Helge Randsbæk, som til dagligt bestyrer KFUM Soldaterhjem og Veterancaféen, har besluttet at gøre onsdag til fredag, hvor han som regel har lukket. Årsagen skal findfes i, at torsdag er Kristi Himmelfart. Den skal han hjem til Jylland og fejre. Desuden har hans kone Gurli fødselsdag den 23. maj – den skal også fejres. Stort tillykke til hende.

Veteran Cafeen har åbent igen onsdag den 31. maj.

Billedet er et kalkmaleri fra Elmelunde Kirke og forestiller Jesus flankeret af to engle efter himmelfarten. Jesu krop er dækket af mærker efter de romerske soldaters piskeslag. Kalkmaleriet er skabt af elmelundemesteren, der er en ubekendt kunstner fra 1500-tallet, som har udført kalkmalerier i Elmelunde, Fanefjord og Keldby Kirker på Møn.