20. juni 2024

LokalTelefonen

Som du måske allerede ved, har vi indgået et samarbejde med LokalTelefonen A/S, som leverer super godt mobiltelefoni og mobilt bredbånd, som kører på TDC’s net inkl. 4G. Det er ganske enkelt.

Status er, at tre medlemmer har tilmeldt sig dette abonnement og derfor har vi modtaget DKK 100,-.

Modellen kendes blandt andet fra OK Benzin, hvor kunderne optjener penge til deres klub, når de tanker. LokalTelefonens model fungerer på samme måde bare med telefoni og mobilt bredbånd. Støtten til klubben er inkluderet, så det koster ikke dig ekstra.

Hvis du opretter eller skifter dit mobilabonnement til vores samarbejdspartner LokalTelefonen, støtter du samtidig vores klub/forening. 10% af din månedlige betaling, går automatisk til din klubben, uden at det koster dig ekstra. Abonnementspriserne er nemlig inkl. foreningsstøtte.

LokalTelefonen er et 100 % danskejet mobilselskab som tilbyder konkurrencedygtig mobiltelefoni. Produktet ligner fuldstændig det, der findes i markedet i dag fra eksempelvis Telmore og andre teleselskaber. Tag også et kig på www.lokaltelefonen.dk.

Priserne er som sagt fuldt konkurrencedygtige med andre selskaber – og igen, så støtter du os selv.

Ønsker du hjælp til at skifte, så ring til LokalTelefonens kundeservice på 70 25 30 35 eller send en sms til 23 977 500 – skriv ”klubnavn” så ringer de dig op, ganske uforpligtende.