16. april 2024

March mod ensomhed – gå med og gør en forskel

March mod ensomhed lægger vejen forbi Vordingborg og veterancafeen den 5. – 6. april.

Fredag den 5. april ankommer Patrick til Vordingborg, hvor slutmålet er KFUM´s Soldaterhjem på Vestervej 3. Forventet ankomst cirka 16.00 – 16.30.

Veteran Café Vordingborg inviterer cafeens brugere, øvrige veteraner og deres pårørende til at spise med fredag aften kl. 17.30 til rimelige priser, så Patrick kan møde os, hvor vi har vores faste base.

Lørdag morgen spiser vi morgenmad på Soldaterhjemmet, hvor der vil være åbent fra klokken 08.00.

Husk at bestille allerede nu på email h.oe.nielsen@gmail.com eller mobil 40 29 25 92.

Patick overnatter i Vordingborg, hvor KFUM´s Soldaterhjem velvilligt stiller værelse til rådighed.

Marchen starter fra Soldaterhjemmet lørdag morgen kl. 09.00, hvorefter ruten går til Sofie Rifbjerg Efterskole i Nørre Alslev. Det er en tur på cirka 15 kilometer.

Veterancafeen opfordrer veteraner og pårørende til at gå med fra Vordingborg og følge ham til næste marchmål.

Om march mod ensomhed
Gå med på dette års March mod Ensomhed og vær med til at sætte fokus på problemet sammen med Patrick Cakirli og Folkebevægelsen mod Ensomhed.

Fra den 1. april til og med den 28. april vil Patrick i samarbejde med Folkebevægelsen gå mere end 550 km fra København, ned over Østsjælland til Sydhavsøerne, videre over Langeland, Tåsinge og Fyn – og op gennem Jylland til Aalborg. Og han inviterer hele Danmark med – for han går kun, hvis han har følgeskab af andre – ellers vil han stå stille.

Dette gør han for at understrege vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Se ruten for March mod Ensomhed 2019
https://goo.gl/maps/nfBNjmLPj952

Du bestemmer helt selv, om du går med et par kilometer eller hele etaper. Uanset hvor og hvor langt du går, vil du være med til at slå et vigtigt slag for fællesskabet. Så snør støvlerne, del begivenheden og lad os sammen sætte ensomhed på dagsordenen.

Nedenfor vil du finde information om samtlige 28 etaper – og vigtigst af alt, hvor du tilmelder dig. Patrick kontaktes ved tvivlsspørgsmål.

Vi glæder os til at se dig på landevejen.

De bedste hilsner,
Patrick Cakirli & Folkebevægelsen mod Ensomhed