20. juni 2024

Kanotur på Susåen – ren rå hygge

I weekenden den 12. – 13. august var Veteran Café Vordingborg vært for en kanotur ned ad Susåen. Syv friske veteraner deltog og nød turen i fulde drag.

Vi begyndte turen med morgenmad på Soldaterhjemmet, og derefter gik turen op til vores startsted ved Næsby Bro, som ligger nogle kilometer syd for Sorø. Derfra gik turen ned ad Susåen, over Tystrup-Bavelse søerne og ned til Fuglebjerg bro, hvor vi slog lejr for natten.

Der blev forplejet efter bedste evne af Helge, der stillede med grill og en rigtig lækker menu. Næste morgen fortsatte vi turen ned ad Susåen til Næstved, hvor vi efter vask af kanoer og aflevering af lånt udstyr igen blev kørt til Vordingborg.

For deltagerne var det en god weekend med masser af frisk luft, flot natur, motion og tid til socialt samvær.

Tak til Flemming Iversen, der var turleder og havde stået for planlægningen. Tak til deltagerne for en fantastisk weekend, og ikke mindst tak til Helge for rigtig god forplejning.