20. juni 2024

Stemningsfuld grill hos Lions i Langebæk

Det var en mild aften, onsdag den 30. august. Lions i Langebæk havde inviteret Veteran Café Vordingborg til grill aften, og medlemmerne fra Lions havde gjort noget ud af at gøre denne aften til noget helt specielt for de veteraner, der var mødt frem, så de kunne få en aften i kammeraters selskab og finde ro.

Arrangementet begyndte med en kort velkomsttale af Jens A. Nielsen, præsident for Lions Club Langebæk. Derefter blev arrangementet “skudt” i gang med grillmad, levende musik leveret af Næstved Symfonietta Brass ensemble, efterfulgt af hjemmebag og kaffe.

Formanden for Veteran Café Vordingborg, Henning Ø. Nielsen var imponeret over Lions-medlemmernes engagement.

– Vi skulle egentlige bare hygge os og nyde arrangementet, mens værterne sørgede for at alle havde en god aften. Det at komme lidt ud af vores egne faste rammer betyder meget for en udfordret veteran, og at det kan ske på denne dejlige rolige facon, er en stor hjælp, sagde Henning.

Aftenen sluttede på bedste vis med honnør for flaget, og to blæsere, der leverede retræten, mens flaget blev taget ned af et to veteraner.

Fra Veterancafeen skal der lyde en stor tak for arrangementet – og hvis Lions Club har lyst, så skal de være velkomne til at kigge forbi i veterancafeen, når vi mødes om onsdagen.