20. juni 2024

Ny soldaterhjemsleder

Livet er fuld af overraskelser. I går var jeg præst i Sønderjylland. I dag er jeg soldaterhjemsleder i KFUM i Vordingborg.

Jeg overtager officielt rollen som Soldaterhjemsleder fredag den 4. februar. Det markeres ved en reception i Kuffen fra kl. 13.00 – 14.00.

Som tidligere feltpræst har jeg, lige siden jeg forlod forsvaret, savnet militæret. Det er noget helt specielt at få lov til at være i dronningens klær´. Det er faktisk en ære!

Som soldaterhjemsleder kommer jeg i berøring med de værnepligtige, det faste personel på kasernen og veteranerne, så mon ikke jeg får mit behov dækket.

Ud over det håber jeg at kunne bidrage til at slå stedet fast i lokalsamfundets bevidsthed ved bl.a. at invitere til fællesspisning, arrangere foredrag, og lige nu arbejder jeg på at få en teaterforestilling op at stå, som måske også kunne have lokalsamfundets interesse.

I det hele taget ønsker jeg at bygge videre på den grundsten Søren og Kirsten har lagt. ”Kuffen” skal helst være et levende og vedkommende sted, der giver god mening at færdes i, og hvor man mærker ånden i huset.

Helle Frimann Hansen